Цени

фирма детонатор варна

Цени на нашите услуги

Всички цени за всяка една услуга се калкулират след направен оглед.За малки обекти даваме цени по телефона.

2000+

изпълнени проекта

10+

Години на пазара

150+

Съборени сгради

1500+

Доволни клиента

цени за къртене

Детонатор

Варна

Варненската фирма за къртене

Детонатор Варна предлага на своите клиенти извозване на отпадъци. Рано или късно всяко помещение се нуждае от ремонт и всеки човек поне веднъж се е сблъсквал с потребността да ремонтира мястото, където живее.

Независимо дали се сдобивате с нов дом, или искате да освежите стария, дали предприемате по-сериозни строителни дейности, или наблягате на леките козметични ремонти, можете да се обърнете към “Детонатор Варна”, а ние ще ви помогнем с извозването на отпадъците от всеки вид ремонт. Ние знаем, че при всяка ремонтна дейност остават огромно количество строителни отпадъци, които трябва да бъдат пренесени. И не само битовите отпадъци, а и старите мебели и всякаква непотребна техника трябва да бъдат почистени.Според Закона за управление на отпадъци в категория „Строителни отпадъци“ попадат огромно количество материали от бетона, гипса и тухлите, през различните видове плочки като фаянс и теракота, до стъклото, дървесината, пластмасата и всякакви сплави и смеси.

Както и сами знаете, те не трябва да бъдат изхвърляни в контейнерите за битови отпадъци, намирането на подходящ транспорт е важен фактор, който не бива да бъде пропускан, а и рециклирането на отпадъците е значимо и съобразно екологичното развитие. Всички тези фактори сериозно могат да ви затруднят и да създадат допълнителни усложнения около вашия ремонт.Затова се доверете на “Детонатор Варна” и ни позволете да ви помогнем със събирането, товаренето и извозването на отпадъците от вашия ремонт с грижа за вас и за опазването на околната среда.

Цени:Извозване на насипни строителни отпадъци със самосвал – товарене, извозване и такса смет –90-180 лв. /до 2 тона/. Извозване на строителни отпадъци в чували – пълнене, товарене, извозване и такса смет – 80-120 лв.  според броя чували /до 2 тона/.Извозване на стари мебели,техника и битови отпадъци – товарене, извозване и такса смет – от 50 лв. Горната граница на цената зависи от обема и мястото, от което се събират и извозват.Демонтаж на терасиДемонтажът на тераси може да бъде тежка и притеснителна работа, която да ви ангажира и натовари. Но сега с бригада за къртене “Детонатор Варна” тази дейност вече е лесна и постижима.Ако разполагате с остъклена тераса, която трябва да бъде демонтирана, обърнете се към нас, а ние ще се погрижим за вашето спокойствие. Ние знаем, че демонтажът на тераси е отговорна работа, която обезателно трябва да бъде извършена от специалисти, които се занимават с отстраняване на остъклени терасни помещения, рязане на метални конструкции и грижа за пълно обезпечаване на пространството във всеки детайл на работата. А това включва предварителен план за действие, съобразен с етажа и локацията, пълно облепване на остъкленото терасно помещение, целящо да обезопаси отнемането на стъклото, качествено демонтиране, изместване и почистване на пространството.Ние от “Детонатор Варна” гарантираме за прецизно свършената работа, защото работим с професионалисти в областта на демонтажа на тераси и вие можете да бъдете сигурни, че вашата остъклена тераса ще бъде отстранена по най-безопасния, сигурен и качествен начин. Ние ще подсигурим за вас демонтаж на остъкление на балкони, рязане на винкела и разчистване и изнасяне на отпадъците от работната ни дейност. Цената е от 20 до 40 лв. на кв.м според от височината на етажа. Доверете ни демонтажът на терасите си и със сигурност ще останете доволни!Извозване на отпадъци

Извозване на насипни строителни отпадъци със самосвал – товарене,извозване и такса смет-150-250 лв./до 2 тона/.  Извозване на строителни отпадъци в чували-пълнене,товарене,извозване и такса смет-80-250 лв.,според броя чували/до 2 тона/.Извозване на стари мебели,техника и битови отпадъци-товарене,извозване и такса смет- от 50 лв.Горната граница на цената зависи от обема и мястото от което се събират и извозват.Какво се прави със строителните отпадъци?Правилният начин за изхвърляне на строителни материали е чрез фирма за специализирано извозване до депоЧовек и добре да живее, рано или късно идва време за ремонт. Дори и при най-новото строителство, понякога е нужна намеса. Когато банята не е изпълнена по ваш вкус или се случи някой непредвиден инцидент – например теч, тогава логичната стъпка е обновяване или възстановяване след щетите. При по-старите сгради, каквито във Варна има много, ремонтът е неизбежен, всеобхватен и напълно задължителен. За съжаление, както при основен, така и при частичен или козметичен ремонт на дома, произведените отпадъци почти винаги надминават очакванията. Дори само смяната на няколко квадратни метра плочки, оставя купчина боклуци, с които сигурно ще се чудите какво да правите. Не бързайте да ги изхвърляте! Макар и това да са ненужни отломки, които никой няма намерение да пази за дълго време, те не влизат в една категория с останалите стандартни отпадъци. Нещо повече, строителните отпадъци изобщо не са предназначени за масовите контейнери, дори са разграничени със закон. Нека ви разкажем какъв е ефективният и лесен начин за справяне с прашните чували след ремонт и защо.Законът си е закон.Според Закона за управление на отпадъците, в категория строителни отпадъци попадат:бетон, гипс, тухли, керемиди, плочки – фаянс, теракота и гранитогрес, стъкло, дървесина, пластмаса, различни метали, сплави и всякакви смеси от гореизброените материали. Същата наредба забранява нерегламентираното изхвърляне на такива елементи както в контейнерите за битови отпадъци, така и на каквито и да е други места – гори, неизползвани селскостопански терени и т.н. Няма нужда да се отегчавате с правни детайли. Достатъчно е да знаете, че при нарушение ви заплашва глоба между 300 и 1000 лева. Заслужава ли си да се срещате със закона по този нелеп начин и на такава цена? Особено при положение, че има толкова елементарно решение на проблема. Просто се обърнете към фирма за извозване на строителни материали и отпадъци от Варна. Те ще гарантират законосъобразно и бързо транспортиране на всички ненужни остатъци до съответното депо.

Подходящ транспорт

Нека обърнем внимание и на друг важен фактор – превозното средство. Обособените депа са трудни за издирване и достигане. На територията на Варна това е почти невъзможно. Дори и да успеете, обаче, остава самият проблем с транспортирането. Отпадъците в следствие на строително-монтажни дейности са многобройни, тежки и обемни. Това ще ви принуди да предприемете извънредно много курсове с личен автомобил. Може да се наложи дори да търсите бус или камион под наем. Вероятно ще се наложи да изчакате, докато транспортното средство се освободи, цената никак не е малка, а това само усложнява и забавя процеса. Не е изключено самото пренасяне да ви коства проблеми със здравето – болките в кръста са само началото. Всички тези затруднения са напълно излишни. В пакета от услуги на фирмата влиза изнасянето на всички строителни боклуци от вашия дом, извозването със специализиран фирмен транспорт до правилното депо и разтоварването им на място. Вие само трябва да отворите входната врата. Сравнението на цените и спестеното време определено е в полза на втория вариант.

Принос за планетата

Противоречива е информацията относно състоянието на нашата планета. Независимо в какво вярвате, съществува един неоспорим факт: ресурсите на Земята са ограничени. Затова е жизнено важно когато е възможно, те да бъдат рециклирани и използвани отново. Може да ви се струва невероятно, но повечето остатъци от строително-монтажни работи биха могли да бъдат рециклирани. Това е възможно да се случи само при условие, че са попаднали в правилното съоръжение за оползотворяване на отпадъци. Онези, които биват изхвърлени в стандартните сметища или директно в природата, я замърсяват и оказват пагубно влияние върху близките екосистеми. За да елиминирате този риск, доверете се на фирмената експертиза и опит. Служителите знаят как да разпределят различните видове материали, за да ги доставят бързо и организирано до съответното депо. Незначително усилие за вас, но огромно отражение върху града ни и природата като цяло. В крайна сметка, от всички нас зависи Варна да бъде чиста и все така красива.

Законовите разпоредби и рамки, липсата на подходящ автомобил, спестената енергия и време и мисълта за околната среда, в която всички живеем заедно са достатъчно много причини. Не се колебайте да се възползвате от услугите на фирма за извозване на строителни отпадъци. Ще направите най-добрия възможен избор за себе си и за цялата планета!

Къртене на подпрозорец

Услугата къртене на подпрозорец обикновено се налага, когато поставяте нова дограма, а старата не позволява да бъде директно заменена. Разбира това не изчерпва всички варианти.

Други случаи, при които се налага къртене на подпрозорец могат да включват поставяне на т.нар. френски прозорци (стигащи от пода до тавана), изграждане на отворени арки  или цялостни стъклени стени към терасата. Всички тези случаи са свързани с дейности по къртене в стени, изградени от различни материали, изрязване на арматури, прецизно оформяне на отворите. В допълнение идва демонтиране на старите врати, прозорци и каси. Освен всичко изброено трябва да се вземе предвид, че цялата тази дейност е свързана с натрупване на строителен отпадък от различно естество – бетон, тухла, желязо, дървени рамки и стъкла, които трябва да бъдат внимателно събрани, разчистени, натоварени и извозени до подходящите за това места. При всичко изброено предполагаме ще се съгласите, че къртенето на подпрозорец е дейност, която трябва да доверите на опитни специалисти. Само така можете да получите желания резултат и качество, в подходящите срокове, като си спестите редица неприятности продиктувани от непрофесионална работа. Ето защо при нужда от къртене на подпрозорец можете да се обърнете към нас.

Разполагаме с екип от професионалисти с богат опит, които ще направят оглед на място, ще ви консултират и ще предоставят висококачествена услуга, обхващайки целия описан процес. За вас остава удовлетворението от добрия резултат. Изкъртване на подпрозоречното пространство,изрязване на арматурата,демонтаж на вратата,прозореца и касите.Почистване,товарене и извозване на отпадъците.

Цена от 150 до 300 лв. взависимост от квадратурата.

Къртене на баня “Детонатор Варна” предлага на своите клиенти възможността да се възползват от съвкупност от дейности, свързани с ремонта на банята, обединени в „Пакет баня“.

„Пакет баня“ включва различни по типове дейности, които да ви съдействат за по-лекото и благоприятно протичане на ремонтните дейности в санитарните помещения, като ви осигурява всичко, от което имате нужда при иновирането на банята в дома или в офиса ви. „Пакет баня“ от “Детонатор Варна” предлага: Къртене на фаянс и теракота;Демонтиране на тоалетна и мивка;Демонтаж на бойлер;Събиране в чували, изнасяне и товарене на отпадъците;Извозване до сметище.

Сами знаете, че обезпечаването на банята и превръщането ѝ в едно хигиенично пространство, гарантиращо здравето на всеки член на семейството ви или ваш служител, изисква много усилия и труд, но не на последно място – умения.

„Пакет баня“ е най-удобният начин да се справите с щателния ремонт, който сте подели, и да си осигурите една ефективна и добре свършена работа. Нашите екипи от специалисти са технически оборудвани, професионално подготвени и готови да ви съдействат от къртенето до почистването и извозването на отпадъците от работата. Цените варират от 300 до 500 лв. в зависимост от квадратурата, етажа и сложността на извършваните от нас дейности. Обадете се и попитайте за „Пакет баня“ още сега! 

Къртене на бетон

“Детонатор Варна” предлага на клиентите си още една възможност за лесно справяне с тежките ремонтни дейности, с които всеки човек в живота си поне веднъж се е сблъсквал, а именно – къртенето на бетон. Ние знаем, че строителството в България до момента борави с изключително голямо количество бетонени конструкти, чието реконструиране изисква още по-голямо количество време, енергия, сила, познания и опит.

Ние от “Детонатор Варна”ще ви дадем възможността да се справите с реконструирането на бетонени сгради и конструкции лесно, бързо и удобно. Нашият високо квалифициран екип от професионалисти в областта на къртенето на бетон вече е на ваше разположение. Нашите специалисти притежават необходимите професионални умения, знания и техническо оборудване, за да се справят с къртенето на бетон във всяка конструкция. Независимо дали искате да изкъртим бетонени стени, да съединим стаи или да реконструираме балкони, ние сме на ваше разположение, за да удовлетворим всяко желание, което имате, и да задоволим всяка ваша нужда, свързана с къртенето на бетон. Важна част от нашата работа е да избегнем нанасянето на щети на сградата при по-детайлни ремонтни дейности, затова можете да бъдете сигурни в ефективността на работата ни.

Цената варира от 12 до 70 лв. на кв.м. и се определя според дебелината и здравината на материала, както и от сложността на работата. В нея не се включва почистване. 

Къртене на замазка

“Детонатор Варна” предоставя на клиентите си услугата къртене на замазка. Може би си задавате въпроса, защо къртенето на замазка изиска работа с професионалисти. Ние знаем, че точно тази дейност е много трудоемка и за извършването ѝ е необходим цял екип от специалисти и професионалисти, боравещи с различни тежко-ударни машини, къртачи, бошове и други инструменти, спомагащи за отстраняването на замазката. Замазката, от своя страна, се характеризира със своята здравина и сила, поради което за премахването ѝ не стига само сила и енергия, а са необходими и опит, техническа подготовка и обезпеченост, както и готовност за почистване на пространството след къртенето на замазката и извозване на отпадъците.

Ние от “Детонатор Варна” осъзнаваме сложността на задачата, пред която е изправен всеки човек, решил да се занимава с къртене на замазка, затова искаме качествено да ви помогнем, като ви предоставим високо квалифициран екип от специалисти, които са технически подготвени и готови да извършат дейността по най-удобния, лесен и бърз за вас начин, така че всеки ремонт да бъде максимално улеснен, а вие да останете доволни от нашата работа и от постигнатите резултати. Доверете се на “Детонатор Варна” в отстраняването на замазката на всякакви помещения. Цената варира от 1 до 4 лв. на кв.м и се определя според дебелината на материала.

Къртене на комин 

Макар че къртенето на комини става все по-рядко търсена услуга, ние от бригада за къртене “Детонатор Варна” сме насреща да ви съдействаме с премахването на различни по типове комини от стари камини или печки, които могат да бъдат доста неприятен дефект при ремонтирането или реновирането на всякакъв тип сгради. Комините могат значително да стесняват помещенията или да деформират стената, на която се намират, по странен и нехармоничен начин. Ако сте предприели ремонтни дейности във вашия дом и имате нужда от къртене на комин, обърнете се към бригада “Детонатор Варна”, която ще ви помогне да вземете това правилно интериорно решение и да се радвате на отлични резултати и високо качество на свършената работа. Независимо дали става въпрос за бетонов, или за тухлен комин, ние ще ви помогнем в отстраняването му лесно, бързо и удобно, така че предприетите от вас ремонтни дейности да протекат гладко и безпроблемно, а по стените ви да няма излишни деформации и чупки, които смущават комфорта ви.

Освен това къртенето на комин е свързано с огромно количество сажди, полепнали мазнини и химични съединения, вредни за вас и за вашето здраве. Затова ние ви предлагаме и почистване и извозване на отпадъчните материали.

Не чакайте, а се свържете с нас сега! Цена: 150-250 лв.

Къртене на тухла

Промяната е неизбежна част от живота на хората, а ремонтните дейности са огромна част от повечето големи промени, които човек прави. Предприемането на ремонт на сграда е важно решение, което изисква много труд, усилия, умения и прецизност в извършването на работата.

Несъмнено доста ремонтни дейности са обвързани с къртене на тухла, тъй като голяма част от строителството разчита на тухлите като основен строителен материал. Ако искате да създадете по-светъл и уютен дом за вас и вашето семейство, да разширите помещенията, да въведете иновации в разположението на стаите или да създадете едно ново и модерно пространство, тази идея несъмнено е свързана с къртене на тухла.

“Детонатор Варна” предлага на своите клиенти точно това къртене на тухла, от което се нуждаете. Вече няма нужда да търсите начини и възможности за справянето с реновирането на тухлените постройки и помещения, защото ние сме  насреща да ви улесни и да ви помогне максимално.

Ние знаем колко е важно за всеки човек да изгради дома на мечтите си за себе си и за своето семейство, затова ще ви осигурим високо квалифициран, технически подготвен оборудван и опитен екип от специалисти, които да ви съдействат и в тази част от ремонта качествено и ефикасно.

Цената варира от 3 до 10 лв. на кв. м и се определя според обема на работата. Доверете ни се!

Къртене на фаянс,теракота и мазилка

Живеем във време, в което хигиената и здравето са водещи фактори в живота на хората и всеки се стреми към по-здравословен начин на живот, като хигиенизирането на помещенията е от особено значение. В това отношение от водеща значимост са санитарните помещения в дома или офиса, които имат нужда от специална поддръжка.

“Детонатор Варна” предлага на своите клиенти още един начин да обърнат специално внимание на санитарните помещения, кухните и баните с услугите за къртене на фаянс, теракота и мазилка.

И сами знаете, че къртенето на фаянс, теракота и мазилка е трудоемка работа, която изисква познания за определените материали, прецизност и опит в работата. Ето защо водещо в ремонтните дейности, свързани с къртене на фаянс, теракота и мазилка, е да намерите опитни специалисти, на които да се доверите в иновирането и промяната на санитарните помещения.

Екипът ни от професионалисти ще ви улесни и ще ви съдейства в бързото въвеждане на ново оформление, като ви гарантира сигурност и детайлност в работата и отлични резултати. Вече няма нужда да се тревожите, че ще засегнете канализацията или окабеляването в определеното помещение. Ние работим сигурно, безопасно и професионално. Цената за услугата е от 5 до 10 лв. на кв.м според обема и сложността на извършваните дейности.

Отвори за врати и прозорци

Вратите и прозорците са от особена важност във всяка сграда, била тя офис помещение или уютен дом, тъй като те са вашата връзка със света навън и едновременно с това осигуряват вашето спокойствие и комфорт. Ето защо поставянето на врати и прозорци в различните по типове сгради изисква детайлност и внимание.

Ние предлагаме на своите клиенти направата на отвори за врати и прозорци, които ще ви позволят да поставите желаните от вас врати и прозорци, където пожелаете и да преобразите дома си в едно по-светло място, а офиса – в едно приветливо помещение, което създава комфорт и дисциплина.

Независимо дали става въпрос за големи прозорци и остъкления в тухла или бетон, или за малки прозорчета в помещенията, предвидени за баня, тоалетна или кухня, вие можете да разчитате на “Детонатор Варна”. Ние ви гарантираме професионална работа при поставянето на отвори за врати и прозорци, сигурност и надеждност на извършваната от нас дейност, безопасност и ефективни резултати, които ще улеснят ремонта, който сте предприели, и ще ви дадат възможността да се радвате на постигнатото лесно, бързо и удобно. Позволете си да изградите една комфортна и уютна среда, а отворите за врати и прозорци оставете на нас. Цената варира между 100 и 200 лв. за къртене, почистване и извозване.

Почистване на дворове,мази и тавани

Почистване на дворове,мази и тавани.

Събиране и изхвърляне на отпадъците.

Цена по договорка. Чисто мазе – мисията възможна!

Досадното почистване на мазето и тавана вече не е проблем. В дългия списък със задачи, приоритетите винаги заемат първите места. А какво се случва с онези отговорности, които са важни, но не толкова спешни и най-вече – не съвсем приятни? Обикновено те остават на заден план. Отлагаме ги колкото можем повече, намираме си куп извинения и оправдания и накрая ги прехвърляме в следващия списък. Почистването на мазето или тавана е точно такъв тип дейност. Знаем, че трябва да се направи, но никой няма време и желание да се заеме лично – все пак, има толкова по-приятни начини човек да прекара свободното си време.

Това проточване на проблема, обаче, не помага, а само го задълбочава. Добрата новина е, че има лесно и бързо решение. Без капка притеснение можете да поверите тази задача на опитна фирма от Варна за почистване на мази и тавански помещения. В крайна сметка, времето и спокойствието нямат цена. Колкото и да са организирани и подредени всички членове на едно семейство, в дома винаги има едно-две места, които се превръщат в своеобразно сметище за ненужни предмети. На много хора е познато чекмеджето “за всичко”, в което може да се намери огромен набор от използваеми и неизползваеми, счупени и едва функциониращи “джаджи”. От фенерчета без батерии, през стари списания, до играчки за домашния любимец, това чекмедже е олицетворението на хаоса. И ако нещо с такива малки размери може да бъде толкова плашещо, то какво остава за мазето или тавана. Цяла стая, пълна в добрия случай с наследствени мебели от 19-век, които няма къде другаде да се съберат.

За лошия случай дори няма да си говорим. Тези помещения акумулират голямо количество предмети и обзавеждане, които не се използват поради една или друга причина. Пазят се сгъваеми столове пред счупване – “за вилата някой ден”, докато всъщност на вилата има градинска гарнитура в страхотно състояние. Или стари шкафове, които си седят там “ако потрябват”. Или няколко кубика дървени летви и дъски “за всеки случай”, ако се наложи нещо да се поправя – но те така и не влизат в употреба. Разбира се, когато вещите имат сантиментална стойност, е трудно човек да ги изхвърли окончателно. Въпреки това, те остават забравени за неизвестен брой години на някоя тъмна етажерка. Има няколко начина, с помощта на които можем да преценим дали е време да се разделим с подобна реликва. Първо трябва да установим източникът на предмета – наследственост, подарък от роднина/приятел или просто недомислена покупка. Ако отговорът е свързан с първите две, тогава ситуацията е по-сложна, но не и невъзможна за разрешаване. Добре е да сме открити и честни със себе си и да си отговорим на няколко въпроса: Харесва ли ми? Напомня ли ми за някого? Може ли наистина да се използва? Когато преобладава отговорът “Не”, става ясно, че сте готови да освободите живота си от поредната вещ. Възможно е, обаче, да има чувства и спомени, свързани с близък човек, от когото е подаръка. В този случай би трябвало да се замислите дали мисълта за въпросния човек ще бъде заличена заедно със самата вещ. Ще ви подскажем, че верният отговор отново е “Не”.

Никой физически обект не е способен да засили или умаловажи скъп спомен. Ако все пак предпочитате да запазите някои неща, не забравяйте да подготвите списък, в който да са включени. Помещенията са различни, изходът е един и същ. Предмет след предмет, година след година, мазето и таванът се пълнят и потъват в прах, докато накрая вече никой не иска дори да влезе там, а камо ли да ги почисти.

За да не предоставяте на мишките, паяците и други вредители чудесен терен за ваша сметка, най-лесният вариант е да се обърнете към специализирана фирма във Варна. Тя трябва да има опит в почистването на мази и тавани и да гарантира качествена услуга на изгодна цена. Единственото действие, което се изисква от ваша страна, е да запазите ден и час за посещение. Не пропускайте предварително да снабдите служителите със списък на мебелите и предметите, които искате да бъдат запазени. Следва лесната част – вие само осигурявате достъп, а фирмата ще се погрижи за цялостното почистване, обезпрашаване и освобождаване на мазето или стаичката на тавана ви. Ето така, с цената на минимални усилия, ще преоткриете допълнителните помещения вкъщи. Ще разполагате с чисто, празно и подредено пространство, готово за истински важните неща, които да съхранявате там – зимнината, виното и ракийката!

 
 
Обадете се