Фирмата

къртене на бетонна плоча

Къртене

Варна

Детонатор Варна

„Детонатор Варна“ извършва всички видове дейности свързани с къртене и събаряне на територията на гр. Варна. За да добиете реална представа за това къде могат да ви бъдат полезни, представете си всички видове къртене, които се налагат при началото на всеки ремонт. Къртене на бетон, тухли, стени, комини, подпрозоречни пространства, всякакви видове мазилки, замазки, теракот, фаянс и всичко, което бихте могли да се сетите в тази връзка.  

При всяко реновиране едно пространство – дом, офис, търговска площ, се налага първо то да бъде обработено, подготвено и оформено преди да започне да добива визията, която си представяте. В това число влизат и демонтиране на остъкления на балкони, паркети, дюшемета и метални конструкции. Детонатор Варна разполага с опитни специалисти, които ще се погрижат за всичко това бързо и професионално. Фирмата разполага с ресурс да изпълни както отделни, малки къртачески дейности, така и да обхване целия процес по подготовка на вашето пространство за пълно реновиране – къртене, събаряне, почистване и извозване.

Можете да възложите на бригадата и разчистването на жилището от отпадъци и стари мебели, както и почистване на прилежащи мазета и тавани. „Детонатор Варна“ безпроблемно се справя и със събаряне на стари сгради и временни постройки. Собствениците на занемарени дворове, лозя и градини могат да разчитат на фирмата за привеждането им в приличен вид.Екипът ни има натрупан солиден опит, който му позволява да работи бързо и уверено с професионално и отговорно отношение към клиентите си. При нужда не се колебайте да се свържете с фирмата по всяко време.

Запознайте се с основните дейности и услуги които предлагаме и в които сме тясно специализирани.Гарантираме високо ниво на качество и лична отговорност към поставените задачи.

 

Детонатор Варна

Къртене на фаянс и теракот в бани,тераси,коридори,промишлени помещения.Къртене на отвори за врати и прозорци.Събаряне на сгрешени или опасни козирки,плочи и стълбища.Рязане на арматура.Пробиване на дупки. в бетон,тухла и панел.Демонтиране на метални и дървени конструкции.Къртене на бетон.Къртене на тухла.Къртене на замазка.

Къртим мозайка,трегери,събаряме стени в битови и промишлени помещения.Демонтираме стар гипсокартон с конструкция,дюшемета,паркети.Извършваме и изкопни работи с багер.

При ремонт: 3 неща, които да поверите на фирма

 Оставете дейности като къртене и пробиване на експертите

 Ремонтът на жилищно или работно пространство не е лека задача – винаги изисква повече време, ресурси и нерви, отколкото предварително са планирани. Затова много собственици на жилища и офиси решават да олекотят бюджета и да извършат част от ремонтните дейности сами или с помощта на близки и приятели. Това е напълно приемливо за някои по-леки задачи. Всеки би могъл сам да сглоби повечето мебели, които се продават на пазара, да отлепя стари тапети или да се опита да свали разхлабени плочки от стената. Но когато става въпрос за трудоемки активности като къртене и пробиване – най-добрият избор е специализирана фирма “кърти чисти извозва”, която да работи на територията на град Варна. Може да ви се струва ясно какво трябва да направите, но начинът, по който се извършват тези дейности е изключително важен. Ако се допусне грешка при някоя от тях, последствията могат да бъдат много сериозни. Не само забавяне на ремонта и затрудняване на целия процес, но и реален риск за постройката, са само част от нежеланите ефекти. Стараейки се да спести, всъщност човек си навлича още по-голям разход на ресурси и нерви. Затова вижте кои са услугите, които е препоръчително да изпълни опитна фирма:

 Къртене

То е “любимо” на всички – най-вече на съседите. Звукът и вибрациите са достатъчни да изгонят целия вход от вкъщи, а най-голямата жертва е късметлията със самата машина. Къртенето, за съжаление, е неизбежна част от всеки основен ремонт. Толкова много дейности могат да бъдат извършени единствено чрез този шумен метод. Премахване на упорито залепени стенни плочки от всякакъв вид, отстраняване на стари керамични и каменни подови настилки, разрушаване на нежелани стени при разширяване, остъкляване и преаранжиране на жилищно пространство… това е само малка част от списъка. За такива начинания се изискват предварителни знания за устройството на сградите и метода на работа с къртачна техника. Това е описание на опитен служител в професионална фирма за къртене, чистене и извозване. Ако не отговаряте на тези изисквания, рискувате евентуални инциденти. Те ще ви костват допълнителни ресурси за поправка на щетите, а къртачната техника не е евтина като за начало. Пропуснете тези главоболия като се обърнете към организация с експертно обслужване и качествени машини.

 Пробиване

Създаването на отвори в стените се прави с различни цели – цялостно събаряне, поставяне на прозорец, преустройство на тръби и кабели, добавяне на пространство към стая. Общото е едно: винаги може да се окаже носеща стена, а вие да го разберете прекалено късно. Няма как човек без предварителна подготовка, подходящо образование и опит да разпознае такава ситуация. Затова трябва да потърсите консултант, който да извърши проверка на конструкцията на сградата. Тези услуги често излизат солено. Вие можете да получите всичко от едно място. Поверявайки тежките ремонтни дейности на фирма “кърти, чисти, извозва” от Варна, вие получавате всички тях от едно място и с гарантирано качество. Заради големия набор от услуги, цените са много по-изгодни и спестявате повече пари.

Чистене и извозване

Планината от строителни отпадъци по време и след цялостен ремонт на жилище е непосилна задача, дори и за най-изрядните домакини. Пластовете прах никога не се изчистват само с едно избърсване. Малки парченца плочки, дървесина и всякакви други материали се намират по цялата къща, дори и след основно почистване. Прахосмукачката се превръща в неизползваем боклук в следствие на постоянната експлоатация. Чували с отломки, плочки, цимент, гипс и други вещества запълват коридорите. Битката изглежда безнадеждна. Дори и да ви хрумне да закупите индустриална прахосмукачка, остава въпросът какво ще правите с нея после. Не си заслужава да се разделите с куп пари за машина, която ще използвате веднъж. След което да се чудите къде да я държите, защото заема огромно пространство. Не забравяйте и, че строителните отпадъци може да са прилежно събрани, но е забранено от закона просто да ги изхвърлите.Най-доброто решение е да се възползвате от услугите на фирмата, която да почисти основно апартамента или къщата ви и след това да събере и извози всички акумулирани остатъци от ремонтните дейности до специализирано депо във Варна.

Спестяването при ремонт не е невъзможно, но вашето спокойствие и гладкият процес са най-ценни. Доверете ни се!

Почистване

Почистване на отпадъците след къртене или събаряне.Почистваме и отпадъци които не са наши.Събираме и извозваме.

Почистваме дворове от храсти,дървета,битови,строителни и други отпадъци.Почистваме мази,тавани и жилища от стари мебели,дървении,техника,дрехи,боклуци.

Опразваме и подготвяме апартаменти за ремонт.Демонтираме и изхвърляме старите мебели,стелажи,дограми.Изкъртваме плочките от санитарните помещения.Премахваме старите тапети,мазилки и др.Почистваме.

Замрежваме отвори на подпокривни пространства на блокове с цел предотврратяване влизането на гълъби.Почистваме вече натрупаните тор и боклуци от таваните,пръскаме срещу хлебарки и други паразити.

Извършваме почистване на септични ями и шахти от отпадни води със специализирана техника.

Събаряме стари постройки-къщи,навеси,складове,обори и други.

Експресно и тотално почистване на терена.

Демонтираме покриви,тераси,конструкции.

 

Детонатор Варна

Фирма за събаряне

Да притежавате стар имот или постройка, която се нуждае от събаряне, е цяло богатство, тъй като вие имате правото да превърнете земята, на която е построена, в каквото сами си пожелаете.

Разнообразието от опции, които събарянето на постройки носи, е огромно, а отлагането до последния момент често носи със себе си множество неприятности. Да отлагате събарянето на постройки до последния момент е освен всичко и опасно, тъй като може да предизвика инциденти, които вярваме, че всеки собственик на остаряла или рушаща се сграда иска да избегне.Ако и вие притежавате такава и се нуждаете от събаряне на постройки, обърнете се към бригада за къртене „Детонатор Варна“. Ние имаме богат опит в събарянето на постройки и ще ви гарантираме прецизна работа, бързина и качествени резултати, така че вие да можете възможно най-бързо да се възползвате от своята земя и да я превърнете в удобно и полезно вас място, независимо дали то е цветна градина, нов бизнес проект или удобна вила за вас, семейството и приятелите ви.

Добре е да знаете, че разрушителните операции винаги са придружени от шум, прах и строителни отпадъци, които не могат да бъдат избегнати, но за сметка на това има начини да се подготвите ефективно.

 Ние от ‘Детонатор Варна“ сме насреща да ви съдействаме и организирано да осигурим вашия комфорт, като дори извозим отпадъците от събарянето на постройки. Очакваме вашите запитвания!

Обадете се