Услуги

къртене на бетон във варна

Детонатор Варна

Къртене на фаянс и теракота

В строежа на всяка баня или кухня неизменно се включва използването на фаянс и теракота. Именно това обаче са двете помещения, изискващи най-голяма поддръжка, тъй като те са най-пряко свързани със здравето на човека, което в нашето съвремие е наболяла тема.Предприемането на ремонтни дейности в банята или в кухнята пряко кореспондира с къртене на фаянс и теракота с цел подмяна на старите, въвеждане на цялостни иновации или частична промяна на стила и вида на помещенията. Разбира се от хигиенна гледна точка такива ремонти доста често съпътстват обновяването на жилището или офиса и са наложителни през определени периоди от време.

Ето защо с къртене на фаянс и теракота се е сблъсквал всеки човек, който предприема ремонт в дома си, и той отлично знае, че извършването на тази дейност е трудоемка задача, в която е предимство да имаш на своя страна професионален екип от помощници, който да помага и съдейства в правилното отстраняване на определените материали, както и в почистването и извозването им до определените за целта места.

​Тук идва и нашата роля. Специализирани в къртенето на фаянс и теракота, ние сме насреща при възникващ ремонт на банята, кухнята или друго помещение, където имате нужда от помощта ни. Гарантираме отлично свършена работа, коректно отношение и достъпни цени!

демонтаж на конструкция

Детонатор Варна

ДЕМОНТИРАНЕ НА ДЪРВЕНИ И МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Имате нужда от демонтиране на дървени и метални конструкции във Варна, ние сме насреща. Предлагаме ви висококачествени услуги в сферата на демонтирането на дървени и метални конструкции, извършвани от екипи от специалисти, запознати детайлно с дейността и притежаващи богат опит в сферата.

Ние работим с технически обезпечени екипи и предлагаме на своите клиенти сигурност и прецизност, от която знаем, че всеки човек се нуждае. Независимо дали сте предприели ремонт и имате нужда да демонтирате прозорци, дограми, остъкления на тераси, или да отстраните допълнителни дървени или метални постройки, то вие определено се нуждаете от професионалисти, които да ви съдействат за качественото изпълнение на дейността, като изготвят предварителен план за демонтирането на дървени и метални конструкции, обезопасят помещенията, в които се извършва конкретната работа и умело подходят към нея, така че вие да останете доволни.​Ние сме фирма, която се занимава именно с това и бихме могли да ви улесним и подкрепим с високо квалифицирана помощ, така необходима в рамките на всеки ремонт, от който демонтирането на дървени и метални конструкции понякога е неизбежно. Вече не е необходимо да вършите тази извънредно натоварваща работа сами. Доверете ни се, а ние ще ви очароваме с достъпни цени, специално отношение към всеки клиент и отлични резултати!

събиране на строителни отпадъци

Детонатор Варна

ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

​Всеки човек, който поне веднъж в живота си се е сблъсквал с извършването на ремонт и ремонтни дейности в дома си, знае, че след всеки ремонт остават огромно количество строителни отпадъци, които Законът за строителни отпадъци строго регламентира и които трябва да бъдат придвижени до съответните за целта места. Този процес е сложен и тежък особено за човек, решил да се справя сам с ремонта вкъщи.

Извозването на строителни отпадъци не може да стане с личния ви автомобил, а тяхното неправилно преместване оказва силно влияние на околната среда, което е изключително време във време, в което всеки е устремен всячески да запази своето здраве и да съхрани здравето на семейството си. Един ремонт натоварва с достатъчно отговорности и грижи, за да мислите и за извозването на строителните отпадъци, затова вие определено имате нужда от ценен съюзник, който разполага с необходимия подходящ транспорт, както и с екипи от професионалисти, специализирани в извозването на строителни отпадъци, чиято работа е строго ангажирана с натоварването и пренасянето им.​Вече не е нужно да хабите време и енергия, за да организирате всичко това сами, което освен всичко ще отклони вниманието ви от проследяване дейността на ремонта. Ние сме насреща да ви отменим в тази неприятна задача и да ви гарантираме качествена, бърза и ефективна работа. Доверете ни се!

почистване на мазета

Детонатор Варна

ПОЧИСТВАНЕ НА МАЗЕТА

Мазите са помещенията, където хората обикновено държат зимнината си и които следва да бъдат добре поддържани и хигиенизирани. За съжаление обаче именно мазите като подземни помещения се замърсяват най-бързо, а освен това и създават предпоставки за разпространението на различни насекоми и гризачи.

Навярно на всеки му се е случвало поне веднъж да се сблъска с наличието на мишка или плъх в мазата, а унищожаването на вредителя отнема време, усилия и енергия, а освен това е доста неприятна и трудоемка работа. Почистването на мазите обаче е неизбежно и за да използвате помещението по предназначение определено се нуждаете от опитен помощник, който да разреши проблемите ви бързо и качествено. В това отношение ние сме специализирани в поддръжката и почистването на мази и сме насреща да ви съдействаме.Макар че знаем, че мазите не са сред приоритетните за поддръжка помещения, то специално внимание трябва да се обърне и на тях, ако искате да избегнете плъзването на зарази и вредители точно там, където съхранявате храна за студените месеци от годината. Затова подготвени с професионален опит, технически обезпечени и оборудвани, ние сме насреща да поемем отговорността по почистване на мазите ви, за да ви осигурим максимален комфорт и спокойствие в собствения ви дом. Свържете се с нас още сега.

​Ние гарантираме за качеството на извършваните от нас дейности и за коректното отношение към всеки наш клиент.

почистване на тавани от гълъби

Детонатор Варна

Почистване на тавани от тор на гълъби

Таванските помещения, където всеки човек съхранява ненужните или излезли от употреба вещи или тези, които носят сантиментална стойност и просто не можете да ги изхвърлите.

 Проблемът с таванските помещения идва там, че като част от вашето жилище те също трябва да бъдат периодично почиствани и поддържани.Още една неприятна подробност, която кръжи около таваните, са гълъбите. Те могат да се окажат истинска напаст за вашите тавански помещения, ето защо ние от „Детонатор Варна“ вярваме, че всеки, разполагащ с таванско помещение, обезателно има нужда от услугата почистване на тавани от тор на гълъби.Почистването на тавани от тор на гълъби е онази услуга, която ще ви съдейства да се отървете от неприятната работа сами да се опитвате да дезинфекцирате и да отстраните тора, който има свойството да полепва и да създава ужасна миризма. Вече няма нужда сами да влагате времето, енергията и усилията си в почистване на таваните от тор на гълъби, когато насреща имате партньори с опит, умения и техническо оборудване да ви отменят бързо, лесно и практично.

За нас от „Детонатор Варна“ е важно да помогнем на всеки наш клиент да се чувства спокойно и комфортно, затова не губете време, а ни се доверете.

хамали варна

Детонатор Варна

Хамалски услуги

„Детонатор Варна“ разполага с професионален екип от хамали за извършване на всички видове хамалски услуги и свързаните с тях дейности. Колективът ни е сплотен, отговорен и готов да реагира по всяко време и на всяка нужда на своите клиенти.Можете да разчитате нашите хамали за пренасяне на офиси и жилища, на промишлени и търговски обекти, банки, складове и други, изискващи по-специфична организация дейности.Със същата отговорност и внимание екипът ни ще се заеме и с всички други хамалски дейности – пренасяне на пиана, мебели, рояли, кашони с багаж, каси, архиви с документи и всичко, от които имате нужда. Предоставяме хамалски труд, както с транспорт, така и без транспорт, за обезпечаване на различни товаро-разтоварни дейности. Имаме на разположение различни видове превозни средства, за да изпълни всяка желана от вас транспортна услуга. За да ви обезпечим във всяко отношение предлагаме и почистване и извозване на строителни и битови отпадъци.

Предимството да работите с нас не се изчерпва с предоставянето на хора, които могат да носят тежко. Нашите хамали са квалифицирани, учтиви, отговорни и винаги обръщат внимание на нуждите на клиента. Ние сме винаги на ваше разположение и няма да ви откажем поръчка, независимо от деня и часа, в който ни потърсите.

Фирмата ни не е посредник, разполагаме с богат опит и собствени ресурси, което ни дава възможност да предлагаме изгодни и конкурентни цени. Целта ни е да осигурим първокласно обслужване от първия телефонен разговор до последната разтоварена от нас вещ.

Свържете се с нас още сега!

Обадете се